Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Vil ha idrettshall på Evjen

Sirkustomta_006_2.jpgOklahallen kan få konkurranse av en ny idrettshall på Evjen - i hvert fall hvis fylket får viljen sin. Sør-Trøndelag fylkeskommune må trolig rive det falleferdige idrettsbygget på Follo (Orkdal videregående). Fylket har nå invitert Orkdal kommune til å samarbeide om en ny hall ved Evjen skole, noe som vil ramme Idrettsparken og Orklahallen (bildet).

Orkanger Vel har flere ganger forsøkt å få det politiske flertallet i Orkdal til å arbeide for å bygge ny videregående skole nær sentrum.

Tanken har vært å skape en moderne og attraktiv skole plassert i nærheten av Idrettsparken, Orklahallen, kulturaktiviteter og industrien.

Orkdal videregående er så forfallen at den driver på dispensasjon. Det vil koste minst 45 millioner kroner bare å gjøre skolen lovlig.

Ikke overraskende har nye undersøkelser vist at skolen er i enda dårligere forfatning enn tidligere antatt, og at en istandsetting dermed blir enda dyrere.

Derfor har Sør-Trøndelag fylkeskommune nå skrevet brev til rådmannen i Orkdal for å høre om kommunen kan bli med på et spleiselag ved Evjen skole; en ny idrettshall både for Follo (fylket) og grunnskolen (kommunen). Bakgrunnen er at det om få år kan bli aktuelt å bygge ut kapasiteten på Evjen, heter det i brevet.

I brevet blir det også pekt på at elever ved Follo kan gå eller sykle til en framtidig idrettshall på Evjen. Her kan du lese hele brevet.

Det foreligger et kommunestyrevedtak om å bygge ut ny bane 3 til erstatning for gammelhallen i Idrettsparken framfor ny hall på Follo/Evjen. Pengemangel og forfall ved Follo kan nå føre til enda en omkamp.

 

Publisert 09.10.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse