Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Midtvinters - og full fart i Idrettsparken

Park2_1.JPG

Skiløyper og akebakke i Idrettsparken ble en umiddelbar suksess. Ikke rart når tilbudet ligger i gangavstand for flere tusen personer. Slik så det ut nyttårsaften.

Da hadde OIF fotball kjørt opp skiløypene etter og gjort klar akebakken. Flere lyspunkter gjør at anlegget kan brukes også på kveldstid.

Endelig har store og små unger på Orkanger et helt trygt sted å gå på ski og ake. Og veldig mange klarer seg uten biltransport.

Med snørike vintre blir Idrettsparken også et vinteridrettsanlegg, slik den var på 1960- og 1970-tallet. Da inneholdt parken en 400 meters skøytebane, og ei lysløype omkranset hele anlegget og strakk seg langs østsida av det som i dag er Gammelosen.

Både snømangel og Tverradkomsten bidro til at lysløypa forsvant. Brua ved innfarten til Idrettsparken er et minne om lysløypa.

Tverradkomsten var det daværende ordfører Kåre Gjønnes som presset gjennom - som et resultat av at han først tvang gjennom en spredning av handelen på Orkanger (etablering av kjøpsenter på OTI i stedet for på Sæther-eiendommen).

Gjønnes argumenterte for øvrig mot å bevare Gammelosen på grunn av drukningsfaren.

Gjønnes er ikke fra Orkanger.

Park1_1.JPG 

 

Publisert 01.01.2011


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Jarl Solligård 03.01.2011 21:54
Synes også det er flott at det blir lagt til rette for barn og unge i idrettsparken. Gikk en luftetur med bikkja rundt hovedbanen før snøen kom. Syntes det var trist å se det generelle forfallet som preget denne delen av parken. Blandt annet er gjerdet, løpebanen og fjøset i dårlig forfatning. Håper den nye ledelsen i O.I.F. fotball får organisert en omfattende dugnad til våren. Tror det er flere med meg som stiller opp. Jarl Solligård

Nabo 01.01.2011 19:45
Artig å sjå ungan som leike sæ i "parken" også vinterstid igjen.

mamma 01.01.2011 17:42
Kjempehyggelig. Det nye styre i Orkanger fotball har på kort tid skapt mye bra for barna på Orkanger.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse