Besøkstall

62 398 denne måneden

13 564 347 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ukeslutt: Godt nytt valgår for sentrum i 2011!

rokollnatt4.jpg

Årets siste ukeslutt ser framover mot 2011. Da er det lokalvalg. Vi trenger åpen debatt, synlige politikere og konkrete planer om å bygge en moderne sentrumskjerne. For Orkanger er det nå eller aldri:

Skal Orkanger forbli ei 80-talls trafikkmaskin?

Eller skal Orkanger omdannes til en tett småby med møteplasser for moderne mennesker?

Vi får se hva partiprogrammene sier om handlegata, kulturhus og Idrettsparken.

Programmene er ikke ferdiige. Still på ei liste til valget hvis du vil Orkanger og sentrum godt. Si hva du mener i kommentarfeltet.

Bildet av Orkanger er tatt fra Rokollen en av de siste kveldene i 2010. Under er ett til.

Godt nytt år!

rokollnatt1.jpg


 

Publisert 31.12.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Bra bilde! 01.01.2011 20:43
Utrolig hva man får til med nutidens kamerautstyr - på en lettvint måte! Tipper du bare har valgt nattmotiv og latt det stå til på frihånd eller med en liten støtte? Det øverste bildet er betydelig lysere - er det som resultat av et valg, eller bare ble det slik? We've come a long way, i gamle dager måtte man studere tabeller på forhånd, kjøpe spesialfilm for formålet og dra med seg et digert stativ på nakken! Og selv da ble resultatet som regel mye dårligere enn her! Det holder på å gro fram en ny generasjon av Orkanger-fotografer som gjerne hører litt om hvordan et bilde ble til. ErikP

Bildet fra Rokollen 01.01.2011 21:19
Takk, men ikke noe hokus pokus bak bildet. Er absolutt amatør. Drasset med et stativ opp, og tok en del bilder med forskjellig lukkertid. Du ser jo resultatet med en gang. Lettvint, men selvsagt ikke så spennende som i mørkerommet. Hans.

Da er det bare å oppfordre andre! 02.01.2011 09:48
Gakk hen at gøre likeså! Det er ikke noe hokuspokus, som Hans sier, men EN ting er viktig, STATIV! Det ante meg at det måtte stativ til, for å få det skarpt. Men andre amatører : ta med utstyret ut og ta mange bilder, mange bilder. For lyset skifter og endrer seg på et par minutter og kommer aldri akkurat slik igjen. Jeg mista et flott bilde av Orkdal'n på seinhøsten fordi jeg brukte 3 minutter på å finne parkering for bilen! Oh well, kanskje neste høst! ErikP

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse