Besøkstall

150 368 denne måneden

14 527 572 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fotballen ruller igjen: Orkla slo OIF i julecupen

Glimtcup_1.jpgOrkla slo OIF i finalen i Glimts julecup onsdag kveld. Ti lag fra seks lokale klubber deltok i Orklahallen.
Her ser du OIF-spillerne som til slutt tapte for Orkla 2.

Bak fra venstre: Morten Knutzen, Vegard Knutzen, Espen Berg, Ronny Folvik og Odd Håkon Bach (det siste et legendarisk fotballnavn fra Orkanger.)
Foran: Hawkar Maras, Øyvind Solheim, Thomas Nordahl Pedersen og Roar Folvik.

Dermed kan vi si at fotballen så smått ruller igjen. Five-a-side blir snart til ellever. Det lokale fotballandskapet endrer seg radikalt i 2011 etter at OIF gikk ut av Orkla FK og stiller eget seniorlag.

Nå får vi Orkla i 4.divisjon, Glimt i 5.divisjon og OIF i 6.divisjon. Men kanskje har OIF det beste laget??

Spillergruppene er i bevegelse: Glimt har mistet mange til OIF. Til gjengjeld får Glimt en del spillere fra Orkla FKs andrelag - eller det som en periode fikk lov å kalle seg Fannrem FK.

Orkla FK ser ut til å miste flere av sine beste spillere til Buvik, KIL/Hemne og/eller klubber i Trondheim. Men nyheter om dette ligger foreløpig ikke ute på OFKs hjemmeside.

Det gjør heller ikke informasjon fra tirsdagens ekstraordinære årsmøte i OFK som hadde en post på saklista: "Finansiering".

Saksdokumenter ble ikke gjort tilgjengelig for medlemmene før møtet. Orkla FK har heller ikke pleid å la medlemmene se årsberetning, regnskap og budsjett før de ordinære årsmøtene.

Idrettsforbundets lovnorm sier at "nødvendige saksdokumenter" skal legges ut på forhånd.

Tilbake til Glimts julecup: OIF, Orkla, Glimt, Svorkmo, Meldal og KIL/Hemne stilte med ett eller flere lag.

 

Publisert 29.12.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

entusiast 30.12.2010 21:01
Gleder meg også til å følge Orkla denne sesongen. Får håpe de greier å anskaffe seg seniorer, noe som har vært mangelvare og har ført til nedrykk etter nedrykk. Sterkt av et nystarta 6.div. lag å komme til finalen. Finalen var jevnspilt. Hadde forventet klar Orklaseier, da de kommer fra 3.div og møter kun et 6.div.lag. Etter normalen skulle Orkla ha vunnet med 5-6 mål.

Xoxo 30.12.2010 15:32
Orkla Junior stile med lag istede for KIL/Hemne. Selv om de bare var en innbytter gjennom hele turneringen, kom de helt til semi-finalen der det ble tap på straffer mot Orkla 2 (?)

Ola 30.12.2010 15:26
Dette var en stor cup av Orkla! Samtlige lag i semfiniale og tok lik så godt hele bøtta mot et tafatt orkangerlag. Gleder meg til å se hva Orkla kan utrette i kommende sesong!

COMEBACKFAN 30.12.2010 12:11
Dette ser meget lovende ut. Virkelig en fin blanding av rutinerte og unge spillere. På stor bane kommer hovedstyrken frem. Glæ mæ te sesongstarten.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse