Besøkstall

66 716 denne måneden

17 050 861 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Roar Syrstad

Der va dokk ja! Long time no see, som han sa han Stevie Wonder (dårlig lytehumor, men likar enn itjnå……).
Uten mer snikksnakk fyre vi i gang han Roar Syrstad. Bosatt oppi Bakkan, men oppvokst i vakre Geitastrandveien.


1. Ka e favorittplata di ”of all times” Roar?roar_1.jpg

Det har vårre så mang briljante innspæll te deinn hær spalta, at ska æ værra original må æ kanskje lyg på mæ at favoritten e Bo Donaldson & The Heywoods (”Billy Don’t be a Hero” fra ’74 va jo en slager) – men det gjør æ itj, altså. Det får da værra måte på!
Sjøl om U2 sitt album ”Achtung Baby” legg høgt på favoritt-lista, sammen med diverse Pink Floyd og myttjy ainna, einne æ opp me deinn einaste utgivelsa æ har kjøpt på både kassett, vinyl og CD; DumDum Boys med “Blodig Alvor (Na Na Na Na Na)” – knepen seier foran “Splitter Pine”.

2. Ka e det som e så enormt med akkurat den plata?

Husse på den plata her (eller rættar sagt; kassetten) som ei slags videreføring av det de illsinte mainnan i Wannskrækk og Liliedugg hadd komme med i åran tidligar. Satt i bil tur/retur te Ørlandet første gangen æ hørt gjennom aill sangan, og volumet vart skrudd opp bærre mer og mer. Ætte kvart skjønt vi å at tekstan inneholdt mer enn vi klart å hør første gangen, og det gjor itj akkurat opplevelsa nå dårligar. Enda den dag i dag e det fysisk umulig for mæ å hold fengran bort fra volumknappen når æ spælle deinn her plata.

3. Utgivelsesår?

1988.

4. E det en spesiell låt som peke sæ ut?dumdum.bmp

Egentlig e det “Splitter Pine” som e den ultimate rocke-låta for mæ, men deinn e på “feil” plate, så da e det kanskje ikke lov å trekk fram deinn? Fra “Blodig Alvor…” e det uten tvil “Lunch i det grønne” som stekk sæ ut. Klar beskjed te aill i the Establishment, liksom; det her går f..n ikke lenger! Og så e det ganske høy allsang- og luftgitarfaktor på den her låta.

5. Ellers da, ka høre du på for tia?

Ingenting spesielt og alt mulig, egentlig. Må bestandig fyr opp en nettradio samtidig med e-postprogrammet om morran. Veksle mellom P3 og P4, og har litt motvillig innrømt for mæ sjøl at P4 spælle mer musikk æ like enn det P3 gjør! Alderdomstegn?

6. Ka e den desidert verste låta du veit om?

Alt som spælles av folk med cowboy-hatt. Fysjom! Gi mæ heller et Crazy Frog-potpurri enn country-musikk, anytime!

7. Eventuelt (det værra sæ musikk eller nå anna for den del):

Har i skrivende stund en vældig tung periode rent psykisk. Det skyldes nok den årstida vi e inne i, nåkka som medføre at “Last Christmas” med Wham får veldig høy rotasjonshastighet på radio’n. Kvar gång æ høre deinn må æ konsentrer mæ om å tenk glade tanka, så slæpp krampegråten sakte men sikkert taket igjen.
Ellers vil æ sånn på tampen kom med en innstendig oppfordring på vegne av Det Norske Folk om at 2011 bli et år med jevnlige PPP-oppdateringa!

God Jul & Godt Nyttår!

Takk likens Roar!
PS! Når det gjeld jevnlige PPP-oppdateringa, så må dokk kjenn besøkelsestida dokkers folkens!
Spørsmålan kjenne dokk (dæm ska ALDRI forandres). Send svaret ditt te pasundli@hotmail.com. Helst i dag!

PPP


 

Publisert 21.12.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse