Besøkstall

62 398 denne måneden

13 564 347 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nytt på Orkanger: Idrettsparken åpner igjen for vintersport

L__ype_1.JPG

Bildet er ikke tatt i Ulvåsen, men midt i tettbebyggelsen på Orkanger. Endelig har vi igjen fått et nærmiljøanlegg for skileik og vintersport. Det ligger i Idrettsparken!

OIF fotball har kjørt opp skiløyper både rundt hovedbanen, på ballsletta og i parken ved Nedre Rømme. En akebakke med lys står også klar til lørdagens "Jul på Nedre Rømme".

Flere lyspunkter kommer etter hvert. Selskapet El.vis og Arvid Blåsmo sa "bli lys", og det ble lys.

30 andre bedrifter og ca 200 private har bidratt gjennom innsamlingsaksjonen til Nedre Rømme nærmiljøanlegg. OIF fotball disponerer nå en gammel snøscooter med løypelegger. På bildet under er Rudolf Gjengstø i aksjon (mer tekst følger):

Rudolf_Gjengst___1.JPG

Skiløyper og akebakker på Orkanger har forsvunnet en etter en siden 1960-tallet. Tre lysløyper er borte, hvorav ei i parken. Der var det også skøytebane før. 

Til gjengjeld har vi fått et glimrende skianlegg i Ulvåsen. Den store ulempen er at det krever biltransport.

Nå kan skoler, barnehager, familier og unger boltre seg i Idrettsparken når det er godt med snø - i gangavstand fra det meste.

Det blir faste lyspunkter både i akebakken og enkelte steder i skiløypene. Under ser du sporet passere hjorten ved Nedre Rømme.

OIF fotball og Orkanger Aktivum utvikler nå Idrettsparken til det samlingsstedet den skal være. Det er i samsvar med kommunens mål om bedre folkehelse og kortreiste tilbud (gangavstand).

hjorten_1.JPG

 

Publisert 17.12.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

suupert 17.12.2010 17:49
Suverent. Snakk om konstruktiv frivillighet og kjempetilbud til barn og unge på plassen vår.All ære til Oif fotball, Orkanger Aktivum og Orkanger Vel.

Synnøve 17.12.2010 11:59
Kjempeflott! Traff 2 glade gutter i går, som hadde gått hjemmefra på ski. Deretter 2 fine runder i idrettsparken med innlagt matpause. Kan ikke bli bedre for barna!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse