Besøkstall

70 068 denne måneden

35 957 104 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Jul på Orkanger: Nissehistorie og pepperkakeby

pepperkakehus_2_1.jpg

Har du bygd pepperkakehus fra Orkanger? Det er fortsatt god tid. Innlevering på Nedre Rømme torsdag mellom 16.00 og 18.00. Og i morgen starter orkangervel.no en ny serie: Dramaet om Nedre Rømme-nissen. Følg med!

Bildet over kan kanskje være til inspirasjon. Saken er altså denne:

Orkanger Aktivum, OIF og Orkanger Vel arrangerer "Jul på Nedre Rømme" lørdag mellom kl. 12.00 og 17.00. Utstilling av pepperkakeby er ett av flere innslag.

Vi ønsker oss rare hus, morsomme hus og gjerne pepperkakehus som har ekte hus på Orkanger som modell.

Det blir tre premier: En til vinneren, en til mest originale bidrag og en premie trekkes blant deltakerne. Du kan altså vinne selv om huset skulle bli litt skeivt og skakt.

Skolen, kirka, Solbugården, Bårdshaug Herregård, OTI eller ditt eget hus. Det er nok å velge i.

På Nedre Rømme får du kjøpe kortreist juletre. Trærne kommer fra Lars Garberg på Moe. Overskuddet går til OIF og oppussing av garderobene på Nedre Rømme. Derfor; kjøp årets tre på Nedre Rømme.

Barna skal få møte selveste julenissen. Men først skal vi lete etter ham. Fra og med i morgen kan du lese ei historie på orkangervel.no om nissens ferd til Nedre Rømme denne jula.

Fortellingen er mest for de små, men også litt for de voksne. Den er mindre uhyggelig enn Orkanger Vels påskekrim, som du fortsatt finner i venstremenyen.

Nedenfor har vi sikret oss et bilde av en nisse som lurkikker inn i et av husene på Nedre Rømme.

nisse9.jpg

 

Publisert 12.12.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse