Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nytt serveringssted i gata

Galleriet2_1.jpgGalleriet Art & taste Café har åpnet i bygget der Kvarsnes foto holdt til. Dermed har Orkanger seks serveringssteder på den korte strekningen fra Monte Rosa til Konstadhaven. Galleriet tilbyr en artig blanding av kortreist mat, kunst, interiør og gaveartikler.

Bygningen er et gammelt og ærverdig innslag i husrekka langs Orkdalsveien. Atmosfæren sitter i veggene, noe Galleriet forsøker å utnytte fullt ut. Bak etablissementet står søstrene Elisabeth (36) og Anne Karin Ebbesen (42).

Galleriet3_1.jpgI først etasje er det kafé med plass til 30 gjester, og bakeri- og konditoriutsalg. Alle ferske varer blir bakt av Solrun Singstad, som har hjemmebakeri på Orkanger. Stedet tilbyr oster fra Orkdal Ysteri på Gjølme, og røkt og gravet laks i flere varianter fra Arne Johansen Fisk på Heimdal.

Her er det også salg av gaveartikler og pyntegjenstander.

Andre etasje rommer galleri med salgsutstillinger. Første kunstner i huset er Ann-Carin Bøyesen med 62 kunstfotografier. Foto passer bra i et lokale som var studio i mange år.

Galleriet vil også bli brukt til møterom og selskapslokale. Det største rommet har plass til 25 personer, og det minste til åtte.

Kaféen og galleriet har åpent alle dager unntatt søndag. Lørdag var det fullt hus hos søstrene Ebbesen.

På bildet under er Laila Fjeld og Liv Janne Syrstad fra Orkanger Vels styre ute og gnager seg gjennom store deler av menyen.

P9260129_1.JPG 

 

 

 

Publisert 28.09.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse