Besøkstall

50 262 denne måneden

13 030 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Jul på Nedre Rømme: Lag pepperkakehus fra Orkanger

pepperkakehus_1.jpg

Gjør noe artig sammen med barna før jul: Lag et pepperkakehus - gjerne med et virkelig hus på Orkanger som modell. Still det ut på Nedre Rømme, så får vi en hel pepperkakeby 18. desember.
Premier til deltakerne.

Du finner oppskrifter og bilder til inspirasjon på denne pepperkakehus-sida. Den er riktignok på engelsk, men da lærer dere språk i tillegg.

OIF Fotball, Orkanger Aktivum og Orkanger Vel står bak arrangementet Jul på Nedre Rømme. Utstilling av pepperkakehus kan bli ett av høydepunktene. Men det avhenger av at folk starter bygginga snarest.

Det som trengs er pepperkakedeig, melis, knekk og gjerne noen godsaker til å pynte med. Og i tillegg en liten dose kreativitet.

Orkanger har mange hus du kan kopiere. Hva med skolen, ST-gården, Bårdshaug Herregård, Jenssen-gården (Boao), montering_av_pepperkakehus_139_1.jpgGalleriet, Nedre Rømme - eller kanskje ditt eget hus?

Men det er også lov å bruke fantasien og lage hus som ikke finnes. Vi stiller ingen krav. Slipp skapergleden løs sammen med barna.

Bygging og dekorering av pepperkakehus er en glimrende aktivitet for alle i familien.

Målet vårt er å kunne by på ei flott utstilling på Nedre Rømme. Og det vil vanke en oppmerksomhet til deltakerne, som selvsagt får med husene sine hjem.

 

Husene må leveres torsdag 16. desember mellom kl. 16.00 og 18.00. For mer informasjon:

Karin Røttereng, telefon 917 21 771.
E-post: kroette@online.no.

Lykke til!

NR__mme1.jpg  

Publisert 02.12.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse