Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF: Håndball tok poeng. Fotball på fagsamling

fagsamling_1.jpg

OIFs håndballjenter tok et sterkt poeng med 24-24 borte mot NTNUI i 3.divisjon lørdag. Siste: Men laget tapte som ventet mot topplaget Strindheim søndag (mer lenger ned).
Og fotballfolket har vært på fagseminar med blant andre Karen Espelund, som var generalsekretær i fotballforbundet i mange år. På bildet ser du Karen og kara.

Fra venstre Ole Morten Holmeng, Karen Espelund, Pål Anders Sundli og Stein Atle Gangås.

Trøndelag fotballkrets arrangerte samlinga. Espelund, som nå er direktør i fylkeskommunen, snakket om organisasjonsutvikling og frivillighet kontra ansatte-ressurser.

Fotballavdelinga rapporterer følgende:

"Et veldig bra seminar, der hovedbudskapet var at vi må satse på barna, samt at vi må vise at det er klubben som bestemmer, det er klubben som legger føringene. Veldig viktig at barna har skolerte trenere allerede fra de er seks år gamle og begynner med fotball. A-laget er viktig med tanke på en helhetlig fotballavdeling, men hovedtyngden av ressursene må gå til barn og ungdom. Vi må jobbe med hvordan vi skal få foreldre til å fortsette sitt engasjement etter at barna er voksne, OIF`s tanke er å skape samhold, tilhørighet og identitet. Vi kommer til å bruke mye penger på trener-, dommer,- og lederutdanning. Styret skal være synlig og tilgjengelig."

Samtidig tok OIFs håndballjenter poeng borte mot NTNUI lørdag selv om toppscorer Marthe Togstad er ute med strekkskade. Oppgjøret endte 24-24 etter 13-13 ved pause.

OIF lå klart under i startet, men snudde kampen. Åse Eikli kom inn og gjorde en kjempejobb i mål. Oda Sterten tok ansvar som skytter.

Unge spillere som Kristin Haugan, Mali Lilleås Næss, Christina Solem og Merethe Leksen la ned masse krefter på løping. 

Søndag ble det tap 26-39 mot Strindheim, som har avgitt bare tre poeng. Meldal tapte for øvrig også sin andre kamp for helga i Molde. OIF er dermed fortsatt best i bygda - ett poeng foran Meldal med en kamp mindre spilt for OIF.


 

 

Publisert 27.11.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

OIF MOR 29.11.2010 23:22
Kjempefint at Karen hadde mye bra å si om fotballutviklingen i Oif. Stå på gutter.

oholmeng 28.11.2010 19:21
Karen hadde foredraget sitt på lørdagsmorran. Flink dame. Visste det meste om fotballen i Orkdalen. Veldig nyttig med impulser utenfra, og vi i OIF fikk flere bekreftelser på at vi jobber med de riktige tingene. Fin helg.

bpitt 27.11.2010 22:07
Ble det nachtspiel med Karen da gutter ?

medlem 27.11.2010 18:39
For en enorm gjeng ! Barnesatsing, trener, dommer, lederutdanning. Samhold, tilhørighet og identitet. Da har det nye fotballstyret virkelig funnet det rette sporet.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse