Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Folk i Skogveien frykter dødsulykke

skogvn1.jpg

Øvre Rømmesbakkan velforening krever fartsdempende tiltak snarest i Skogveien (bildet). I et brev til Orkdal kommune skriver velforeninga at det pågår uvettig kjøring hver dag. Flere skolebarn er allerede påkjørt, heter det i brevet.
Orkdal kommune lover nå å ta saken opp i trafikksikkerhetsutvalget 15.desember.

Her er brevet fra velforeninga, signert Ingrid Vårvik og Tove E. Larsson:

"Vi opplever hver dag uvettig kjøring, og for oss som er gående og syklende blir dette med livet som innsats. Skal det skje en ulykke før vi blir hørt? Skogveien brukes som skolevei av mange barn fra alderen 6-15 år, vi krever en TRYGG skolevei for våre barn.

Flere pensjonister og voksne sykler og går, og det er bare et spørsmål om når smeller det? Det har vært flere ulykker hvor
skolebarn har blitt påkjørt av bil.

Velforeningen har vært i kontakt med kommunen flere ganger, og likedan har det vært tatt kontakt med trafikksikkerhetsutvalget. Men ingen ting skjer, nå vil vi bli hørt.
Nå er tålmodigheten slutt, og vi vil ikke at det skal gå liv før noe
blir gjort.

Gi oss fartsdempende tiltak NÅ. Et menneskeliv er mer verdifull enn en bil.
Legger ved undeskriftkampanjen, vi fikk stor respons og ære fra beboere om hvor bra at vi engasjerer oss i problematikken. Kun en av de spurte valgte å ikke skrive seg på
."

Tekniske tjenester svarte etter få dager med beskjed om at Skogveien kommer på saklista i desember.

skogvn2.jpg

 

Publisert 01.11.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Svein A. Barø 02.11.2010 00:57
En rettelse/info til tekstforfatter: Det er IKKE Øvre Rømmesbakkan velforening som "regjerer" i Skogveien. Medlemsmassen tilhørende ØRV er fra krysset Skogveien og opp til og med Øvre Svartberget. Det må følgelig være Nedre Rømmesbakkan vel...?

Svein A. Barø 01.11.2010 21:22
En rettelse/info til tekstforfatter: Det er IKKE Øvre Rømmesbakkan velforening som "regjerer" i Skogveien. Medlemsmassen tilhørende ØRV er fra krysset Skogveien og opp til og med Øvre Svartberget. Det må følgelig være Nedre Rømmesbakkan vel...?

Hans K 01.11.2010 21:43
Vel.Mulig det. Men brevet er underskrevet "Velforeningen Øvre Rømmesbakkan". Og Orkdal kommune har svart til "Velforeningen Øvre Rømmesbakkan."

ronnyråtass 01.11.2010 20:37
Tænkt på det samme. På en sånn vei e det vel dem som bor dær som kjøre svin. Ka ska kommun gjør? Fræs opp asfalten folk masa sæ te å få??

Va ithj nå probblem før! 01.11.2010 16:12
Førri velforeninga krevd asfalt!!!? For da veien så hølat oppi der at det va itj en bileiar som gassa på! Rælne med at det e lik ens oppi Skoveien, som nerri Fjordgata, og utti Rømmesmoan; det e beboeran SJØL som svinkjøre! Så snakk med dæm det gjeld førri det går gæli, aill har i dag filmkamera på mobbiln, film dæem, reng på å vis dæm ressultatet! Vi må lær oss te å årn ut sjøl!

Liss Hege C. Syrstad 06.11.2010 21:26
Skogveien brukes som en fartsfylt snarvei fra Hovsbakkan bortover til Rømmesbakkan, ned mot Rema - tur/retur. Det er mulig at noen som ikke har barn selv råkjører når de skal hjem til huset sitt, men det er mange ukjente biler her også. Takk til Trafikksikkerhetsutvalget for gatelys i bakken nedenfor Skogeveien 1.

Da bør dere betale selv! 09.11.2010 08:50
DErsom dere skal kreve humper, etter at dere har krevd asfalt, så må dere dekke kostnadene selv, for det er ikke tillatt i 2010 å komme og si at vi ikke forsto at hastigheten ville gå noe opp, når veien fikk fast dekke! Man må være voksen nok til å innestå for det man har krevd og arbeidet for! Erik Prestmo

liss hege c. syrstad 09.11.2010 20:10
Kommunen skal vissnok ha lovet ut fartsdempende tiltak, men ba beboerene i Skogveien avvente til etter asfalteringen. Ingenting har skjedd enda. Vi lever i spenning, kommer fartsdempende tiltak eller et skadet /dødt barn først?

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse