Besøkstall

94 800 denne måneden

13 142 271 i år

Annonse

Annonse

Annonse

NM i hykleri: Orkdal vil vinne bymiljøprisen

sentrum9.jpg

Det politiske flertallet i Orkdal nekter å utrede kulturhus i handlegata. De vil ikke ha videregående skole i sentrum. De vil ikke omregulere et område ved torget til forretningsformål, men derimot utvide sentrumssonen på Bårdshaug. De ser fortsatt på alt fra Shell og nordover som "sentrum".
Denne kommunen har som vedtatt mål å bli kandidat til Statens Bymiljøpris. De vinner nok heller Hykleriprisen. Se i gjesteboka.

PS: Hykleriprisen er foreløpig ikke innstiftet. 

Enig eller uenig i at vi er styrt av sentrums- og miljøhyklere?

Diskuter i kommentarfeltet under eller i gjesteboka.

Bildet under er tatt i "sentrum" lørdag 30.oktober ca. klokka 14.00.

sentrum6.jpg

 

Publisert 30.10.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

(Foreløpig) utfløtta ørbøgg 30.10.2010 21:09
"oppgitt" kommer (omsider) med et moment jeg har savnet - Orkangerliste. Har ikke nærkontakt med det som skjer i bygda lenger til å fange opp om akkurat Orkangerliste har vært noe som har boblet under overflata, men så vidt jeg veit er vel 50-55% av Orkdal kommunes befolkning bosatt innen det som iallfall i gamle dager gikk som Orkanger, og da virker det vitterlig - for oss litt mer utenforstående - litt rart at folk frustreres så j...ig uten å bruke sin demokratiske kraft? Det ble oppretta ei Orkdalsliste med, for å være fordømt ærlig, mye rart på. Da skal det jaggu gå an med ei Orkangerliste også, det er definitivt vettuge folk til å bekle den lista. Ikke minst mange småbarnsfamilier som kanskje føler det er på tide å ta hensyn til myke trafikanter framfor å dyrke opp om bilhelvetet som har vært dyrket stadig sterkere de siste par tiåra.

oppgitt 30.10.2010 19:35
Når folk kommer til Orkanger for første gang, får de store problemer med å finne ut hva som er sentrum. Årsaken er enkel. Det finnes ikke noe samlet sentrum på Orkanger i dag. Det er vel alle som er oppegående, enige i? Det som derimot mildt sagt er sjokkerende, er politikernes arbeid for fortsatt videre spredning av sentrum og sentrumsfunksjonene. Det eneste som kan hjelpe på sikt, er et helt nytt Orkangerparti, som kan fungere på samme måte som Orkdalslista. Dagens politiske situasjon i Orkdal styres dessverre etter janteloven og grendemisunnelse. Det gjenspeiles på mange områder. Spesielt innenfor sentrumspolitikk og idrett merkes det godt. Her kommer det tydelig fram at alle vil ha alt. Det er vel snart bare vi i Orkdal som ligger på dette hyklerinivået.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse