Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

35 Orkanger-veteraner til håndball-NM

veteraner_1.JPG

Denne gjengen skal forsvare OIFs gule og blå farger i veteran-NM i håndball i Trondheim i helga. OIF stiller med 35 spillere fordelt på fire lag. I troppen finner du både landslagstrener i orientering, Petter Thoresen, og tidligere landslagsmålvakt i nettopp håndball, Lise Kristiansen Solem.

Her er navnene til de som ble med på bildet:

Bak fra venstre, Sissel Irene Mjøen, Lise Kristiansen Solem, Åse Sørløkk, Eli Janne Evjen, Ruth Siri Sæther, Kristin Drugli, Hilde Kjeldstad Berg, Anita Gjerstad Mæhlen, Laila Løfshus, Gunnar Sæther, Hege Berg, Terje Ebbesen, Roger Sæther, Grethe Cecilie Viggen Vullum, Berit Johanne Kvåle og Thomas Nordahl Pedersen.

Foran fra venstre, Robert Snildal, Robert Knudsen, Hugo Sundli, Tor Arne Larsen, Stein Atle Gangås, Marius Thoresen.
Ikke tilstede da bildet ble tatt: Petter Thoresen, Per Øyvind Gangås, Frank Sæther, Marius Svendgård, Gry Mjøen By, Kirsti Lund, Solfrid Hovdal, Eli Hovdal, Ann Magritt Hansen, Iren Olsen Poort, Anne Katrine Haugen, Trine Angelsen, Guri Kjørsvik, Ragnhild Eikli.

OIF har meldt på lag i 35- og 40-årsklassene for både menn og kvinner, eller gutter og jenter 35 og 40 som det så treffende heter. Det er sjette år på rad OIF stiller lag i mesterskapet som går på omgang mellom Trondheim, Bergen og Stavanger. Rundt 200 lag og over 2000 spillere deltar i år.

G-35 møter Kopervik, Alta og Stabæk, og de må nok regnes som en outsider i gruppa ettersom de vant sin første kamp i NM for to år sida. De viste god innsats også i fjor. G- 40 møter Fyllingen, Drøbak/Frogn og Rjukan.

G-40 har tre av åtte spillere bosatt utabygds og vil trolig bli mer og mer samspilt utover i mesterskapet. O-landslagssjef Petter Thoresen er som vanlig med og meldes i god form i år. Han hadde en noe famlende start i sitt håndball-comeback i NM for to år siden. Det har han tatt konsekvensene av og har senere trent håndball med veteranlaget til Halden.

J-35 skal måle krefter med Husøy, Nordby og Åsane, og de bør ta seg greit videre til sluttspill. Laget er forsterket med tidligere Byåsen-, Larvik- og landslagskeeper Lise Kristiansen Solem, og har nå et komplett målvaktsteam.

J-40 skal prøve seg mot Vollen, Gran, Skjeberg og Ull/Kisa. Laget har vist seg noe skadeutsatt og har hatt lavt treningsoppmøte også på grunn av spillere bosatt utabygds. Men med en godt teipet Sissel Mjøen og med Laila Løfshus i god form er det knytta store forventninger til laget.
 


  

Publisert 28.10.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Berit Kvåle 30.10.2010 00:25
J35 har vist seg å leve opp til forventningene med to brakseire og ser ut til å ta seg lett til sluttspill:-) G40 derimot ser ut til å ha møtt veggen, uvisst hva som er årsaken!

Håndball 29.10.2010 11:14
Hører at gutter 35 blir styrka med spreke gutter 40-års spillere på noen av kampene! Det blir nok bra. Petter Thoresen tåler nok belastningen med dobbelt opp med kamper, men hva med Gunnar Sæther? Skal bli spennende å se om han tåler belastningen!

Gnugi 31.10.2010 18:23
Gunnar Sæther hadde ikke nevneverdige problemer med kampbesastningen. Rutinert som løper bare når han må.

SKRUKKEN 28.10.2010 23:54
Oiii for en nydelig gjeng. Kun noen kilo tyngre og et par skrukker flere. Lykke til i helga. Vinn det som dere alltid vinner. Nemlig FÆSTEN !!!

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse