Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF fotball: Flere klare for seniorlaget

oif3.jpg

Stadig flere spillere signerer for OIF i 6.divisjon. 27 er nå klare, og tre til på vei. Enda flere er aktuelle. På lagets andre trening mandag møtte drøyt 20 spillere. Én bane i Orklahallen ble for lite.

Odd Håkon Bach (ex Sunndal) var en av de nye OIF-spillerne på trening. "Perry" Jensen fra Orkla FKs A-lag deltok også - riktignok uten at han har gått over til OIF (mer tekst under bildet).

oif5.jpg

OIF satser på å gi et tilbud til alle. Samtidig er det viktig å sy sammen en første-ellever som kan slåss om opprykk til 5.divisjon allerede første sesong. Tre-fire juniorer var på treninga mandag kveld. Mest sannsynlig blir det to seniorlag i stedet for ett senior- og ett juniorlag (mer tekst følger).

oif6.jpg

OIF fotball har bygd opp et stort apparat av tillitsvalgte og gode hjelpere i løpet av kort tid. Mye av innsatsen rettes inn mot barn og ungdom. Klubben ser på et godt og bredt miljø blant voksne spillere som viktig også av hensyn til de unge. "Nikki" Konstad var en av de tillitsvalgte som prioriterte å se på treninga framfor Leeds-Cardiff på TV. Det sier ganske mye.
Ole Morten Holmeng i trenerteamet gjorde seg bemerket med fin T-skjorte:

oif2.jpg 

 

Publisert 25.10.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Oif medlem 28.10.2010 08:43
Jeg er imponert over fotballstyret og måten de har stått frem på. En solid plan for fremtiden, over 10 barnetrenere på kursing, og et nytt unikt dommerteam med 11 nye dommere. Interessen rundt det nye seniorlaget er voldsom. Tydelig at alt dette har vært et stort savn i fotballmiljøet på Orkanger. Det beviser at tilhørighet og identitet er det desidert viktigste for en fotballklubb. Stå på videre alle sammen, fra mini til senior.

lagleder 27.10.2010 22:18
Jeg er en av mange trenere i Oif aldersbestemt fotball. Jeg velger å være positiv til det nye fotballstyret og deres fotballfilosofi. På gårdagens trener/ledermøte la nystyret frem status og fremtidsvisjoner. Styret inkluderer imponerende fire forskjellige utvalg med over 20 ressurspersoner. Det som overrasker og gleder mest er at mesteparten av alt fremtidig arbeid er knyttet opp mot aldersbestemt fotball. Dette styret har på rekordtid gjort utrolig mye bra for barnefotballen i Oif. Det trenger de støtte for. Lykke til videre. Dere har veldig mange med dere.

John Johnsen 27.10.2010 13:51
Et sted må man starte. Det at Orkanger nå får 40 spillere på trening er fantastisk. Viser det er mange som vil spille fotball som nå får et tilbud. Ekstra morsomt er det med alderfordelingen fra 16 til 40. Forhåpentligvis vil det komme opprykk ganske raskt, og om noen år vil Orkanger være regionens mest attraktive lag å spille for, baneforhold, støtteapparat, publikum og alt tatt i betraktning. Og selvsagt juniorlag. Lykke til OIF! Dette blir enormt å være med på!

Sissel Barø 26.10.2010 23:15
Gratulerer OIF med etablering av seniorfotball. Det er alikevel en bismak i gledesrusen over denne etableringen. Mange godt voksne gutter er tilbake i gult og blått. Men, har denne satsingen gått på bekostning av OIFs unge spillere som skal være klubbens fremtid de nærmest kommende år? Om ikke OIF lykkes med ungdomsfotballen, ja da ser jeg ingen grunn til å glede seg over 40 nyetablerte seniorspillere. Dette til tross - lykke til i 6. divisjon neste sesong.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse