Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs håndballjenter vant 40-25 søndag - se bildene

traff6.jpg

OIF slo Træff fra Molde hele 40-25 i en 3.divisjonskamp i Orklahallen søndag. Det sto 19-11 ved pause. Dermed har det unge OIF-laget vunnet sine to første kamper - riktignok mot ganske svak motstand. På bildet er Hege Kvernrød gjennom.
Flere bilder følger.

Hege Kvernrød har gjort comeback. Det trengs siden andre spillere er ute på grunn av studier og skader etter debutsesongen i fjor. Under et glimt at Oda Sterten, som nå er en av lagets mest erfarne:

traff2.jpg

Oda scoret ni mot Træff. Marthe Togstad (bildet under) ble toppscorer med ti treff mot Træff.  Marthe studerer nå medisin i Oslo, men har vært hjemme på Orkanger for å hjelpe lagkameratene i de to første seriekampene:

traff4.jpg

I den første kampen vant OIF komfortabelt mot Midsund. Målet er i år som i fjor å berge plassen i 3.divisjon. I fjor gikk det over all forventning. I år er det om å gjøre å holde lag som Træff og Midsund bak seg på tabellen. Her er en annen situasjon med Hege Kvernrød fra matchen mot Træff:

traff5.jpg

Nesten 200 var innom hallen søndag formiddag. Det er bra. Neste helg skal håndballjentene til  Molde og spille dobbeltkamp: Aksla og Molde står for tur. Begge er sterkere enn Midsund og Træff.
PS: Mali Næss fra Orkanger spilte for OIF håndball før hun trakk i Orkla-draktenog møtte Voss på Fannremsmoen i fotballjentenes siste kamp i 1.divisjon.

traff.jpg.jpg

 

Publisert 24.10.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse