Besøkstall

50 262 denne måneden

13 030 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger-turnerne har blitt med i MOT

turnmot2_1.jpg

Konkurranseturnerne i Orkanger IF har skrevet kontrakt med organisasjonen MOT. Turnerne er nå aktive medspillere. De skal spre MOTs verdier og turne med MOTs logo på ryggen. Konkurransetroppen til OIF turn består av gymnaster i alderen 12-20 år (foto: Gro Eli Eggen Opøyen).

Turnerne selv synes det viktig å jobbe med MOTs program, både for trivselen, tryggheten og samholdet sin skyld. De mener dette er avgjørende faktorer for å oppnå gode resultater i all slags idrett. Både hovedstyret og turnstyret i OIF synes medspilleravtalen med MOT er et kjempetiltak.

MOTs mål er å bidra til robuste ungdommer og trygge ungdomsmiljø.
turnmot_1.jpg
MOT har en helhetlig modell for hvordan lokalsamfunn kan jobbe sammen med ungdom. Helhetsmodellen består av program i ungdomsskolen, videregående skole og på ungdommers fritidsarena. Gjennom ung til ung-formidling, øvelser, historier, dialog og rollespill bevisstgjøres ungdom til å ta egne valg, ta vare på hverandre og vise mot.

MOT ble startet av norske toppidrettsutøvere i 1997. Initiativtakere var skøyteløperne Atle Vårvik og Johann Olav Koss.

Til høyre er fire av turnerne med beviset på medspilleravtalen.

 

Publisert 20.10.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse