Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Bøtelagt for hærverk i Orkdalsveien

030620101327_1.jpgEn ung mann fra Orkdal er bøtelagt for hærverk i Orkdalsveien en juninatt i år. Blomster var revet opp fra en rekke blomsterkasser og kastet ut over. Søppel lå spredt over en lang strekning. Dette skjedde da en gjeng var på vei oppover gata etter en privatfest. En av dem har tatt ansvar for ødeleggelsene.

Orkanger Vel ordnet opp på dugnad etter hærverket. Velforeninga har ikke fremmet erstatningskrav. Dermed slapp ungdommen å møte eierne.

Generelt har 2010 gått bra med hensyn til hærverk. Herjingen den ene natta til en lørdag i juni markerer et unntak. Særlig i Gammelosen har det gått bedre enn de foregående somrene.

De fleste tilfellene av skadeverk er henlagt fordi de ikke er oppklart. Men også et tilfelle med kjent gjerningsmann ble henlagt etter bevisets stilling sommeren 2009. Dagen etter skadeverket unnlot politiet å ta personalia da en person i et drikkelag forsøkte å bryte seg inn i kiosken i Hermetikken.

Oppklaringa av sommerens hærverk kan forhåpentligvis virke preventivt.

Tidligere er blant annet en bilfører bøtelagt for å ha skjøvet opp bommen og kjørt inn på friområdet.

 

 

Publisert 11.10.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Ei sånn bot svir nok.... 11.10.2010 16:17
......med det bøtenivået vi har i dagens Norge, så vi håpe at venna og bekjente merke seg det herre, og tenke etter kor lett det e å spar sæ for nån (unødige) omkostninga! Løkke te vidar Orkanger Vel, æ tru årets måte å takle de herre probleman på va beir enn i fjor.........

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse