Besøkstall

50 262 denne måneden

13 030 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

2-3 mot Frøya: Farvel til Orkla FK og 3.divisjon

orkla5.jpg

Orkla FK tapte søndag 2-3 i det som kan ha vært klubbens siste hjemmekamp på hovedbanen i Idrettsparken. Nederlaget mot Frøya (bildet) markerer samtidig et farvel til 3.divisjon. Den siste sesongen med OIF som moderklubb endte med 10 poeng og 80 baklengsmål på 22 kamper.
Damelaget trenger også hjelp for ikke å rykke ned trass i seier mot Alta.

Det sto 1-1 ved pause mot Frøya i en kamp uten betydning. Frøyværingene har sikret plassen i 3.divisjon. Orkla har rykket ned for lenge siden.

Frøya gikk opp til 3-1 før Orkla FK reduserte på en corner helt på tampen (bildet under, mer tekst følger):

orkla6.jpg

Kampen mot Frøya var på mange måter historisk, siden den representerte slutten på 12 års OIF-engasjement i den erklærte satsingsklubben. Neste år blir Fannremsmoen trolig hemmeareana for herrelaget til OFK.

Der er fasilitetene for spillere og publikum ironisk nok av en helt annen kvalitet enn ved kommunens sentralidrettsanlegg i Idrettsparken. På bildet under ser du hvor folk finner ly for regnet. Lav interesse har ført til at det er plass til en stor del av tilskuerne under takutstikket på klubbhuset (mer tekst).

orkla1.jpg

Orklas damelag spilte skjebnekamp på Fannremsmoen samtidig med herrelagets avskjed med 3.divisjon i Idrettsparken. OFK-damene snudde 0-2 til seier 4-2 mot bunnlaget Alta. Grand Bodø vant imidlertid sin kamp 3-0.
Orkla må passere Grand Bodø i løpet av de to siste serierundene for å unngå nedrykk. Grand ligger ett poeng foran og har mye bedre målforskjell. Selv om Grand taper begge sine siste kamper, må Orkla vinne en av sine.

 

Publisert 10.10.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

innflytter 10.10.2010 17:23
Ikke rart at ørbøggen gikk ut av Orklasamarbeidet. Orkdal Il og og andre krefter i fotballdistriktet har jo aldri respektert Idrettsparken som noen hovedarena for Orkla. Nå blir det som tidligere, 2 satsningslag nederst i bygda. Orkla vil aldri få muligheten til å samle all fotball inn under samme paraply. Det har Orkla selv, i godt samarbeid med Orkdal Il, sørget for. Spørsmålet blir bare om hva navnet videre vil bli. Oil eller Orkla.

Utflytter 10.10.2010 23:03
Spiller ingen rolle lengre....Nå har OIF tatt et standpunkt og OIL har tatt et standpunkt, så får alle repektere hverandres valg å la de få jobbe i fred på hver sin kant, med å byge opp det som de har visjoner om. Håper at alle både i OIF og OIL kan respektere dette, for nå er det ikke vits i å komme i etterkant å si at de angrer seg....

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse