Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Dugnad ved skateboardparken: Alt klart for plen

park2.jpg

Lørdag gjorde en gjeng dugnadsarbeidere ferdig finishen rundt Orkdalsbanken skateboardpark. Vi kjørte på jord, tromlet og sådde plenfrø. Til våren blir det grønt og fint helt inntil asfaltflata.
Snart kommer lysene på plass. Og forhåpentligvis sender firmaet Skatelogic de mindre elementene som fortsatt mangler. Etter hvert kan det også bli terrengbane for BMX-sykkel i området.

Skateboardparken har blitt et samlingssted ikke bare for skatere, men i enda større grad for barn og ungdom med små cross-sykler (BMX).

Syklene egner seg godt til stunts på skaterampene. Men først og fremst hadde det vært fint med ei kupert løype. Orkdal kommune skal utrede et slikt prosjekt etter at Torstein Larsen (FrP) fremmet dette som et såkalt tekstforslag i budsjettbehandlinga for snart ett år siden.

Orkanger Vel foreslår at interesserte BMX-syklister og foreldrene deres tegner en skisse til plassering og utforming, og lager et kostandsoverslag.

Da kan velforeninga bistå med å skaffe finansiering og søke spillemidler. Kanskje er sykkelklubben også en mulig samarbeidspartner.

Aktuell plassering kan være sirkustomta like ved skateboardparken eller ei lita løype ved ballveggen nær tennisbanen.

Det har også vært diskutert å sette av et område i skogen rett sør for hovedbanen - mot Tverradkomsten.

Orkdal kommune er grunneier. Kommunen må vurdere om ei BMX-løype kan komme i konflikt med andre interesser disse stedene.

Men først er dert viktig å legge fram konkrete forslag til løyper.

Til slutt et glimt fra avslutninga på lørdagens dugnad.

park1.jpg

 

Publisert 08.10.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

stian 10.10.2010 22:32
Ka me å fikse tennisbanen som så slitent står 20 meter unna skateparken. Den trøng sårt en oppfriskning, spesielt i det sste. Veldig mang som benytte seg av den...

Hans K 10.10.2010 22:52
Tennisbanen bør så absolutt pusses opp. Det mest naturlige er at brukerne og foreldrene deres går sammen. De kan søke om støtte fra oss i Orkanger Vel. Det er OIF som eier tennisbanen i dag etter at tennisklubben sovnet inn. OIF har ikke tennisavdeling, men alt ordner seg sikkert hvis brukerne går sammen og tar et initiativ.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse