Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orklahallen: Ja til bane 3. Gammelhallen står. Nei til basishall

R__mme_amfi_mm_005_4.jpg

Formannskapet vil bygge ut bane 3 ved Orklahallen snarest selv om hallen blir litt dyrere enn beregnet. Men flertallet sier nei til å punge ut med 6-7 millioner ekstra for å legge til rette blant annet for turn (integrert basishall). Gammelhallen får stå i fem år med tanke på Orkanger Aktivums planer om innendørs skøytenbane (plastis).

Dette er de tre hovedpunktene i formannskapets vedtak fra onsdag. Alt tyder på at resultatet blir det samme i kommunestyret.

Det betyr at bygging av ny bane 3 vest for dagens hall kan starte ganske snart etter en mindre tilleggsbevilgning. Rådmannen foreslo å se dette litt an.

Særlig turn har uttrykt bekymring fordi ny bane 3 kun ble planlagt som en hall med spilleflate. En separat basishall med apparater for turn og allidrett samt lagerplass har stått på ønskelista. Tidligere i år foreslo OIF å se på om disse funksjonene kunne legges inn i ny bane 3 fordi det er billigere enn å bygge enda en hall.

Men merutgiften er nå anslått til 6-7 millioner kroner, noe flertallet mener blir for drøyt. Berit Solem (Ap)  foreslo å utvide bane 3 med ti meter i lengderetningen. Forslaget fikk bare tre av elleve stemmer.

Derimot er alle enige om å la Gammelhallen stå inntil videre og tilby Orkanger Aktivum leieavtale for fem år. Rådmannen er skeptisk til å eie en dårlig hall som egentlig skulle rives, men de folkevalgte ser det annerledes.

Dermed kan det bli innendørs skøytebane i hallen.


 

Publisert 23.09.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Bra! 23.09.2010 22:06
Da gjenstår bare en sak: Flytt klatrehallen før man har bygget et sår i øyet på alle som skal inn i Hallen(e)! For har noen sett på tegningen? Klatrehallen blir diger! Den blir et TÅRN som godt kan stå som signal på at det er bygget en Moske her! Nei ta fram tegninga til Arne Vangen, han har funnet en genial plassering på denne klatrehallen, som ikke er i veien for noen eller noe. ErikP

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse