Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs hovedstyre: Gir ikke råd i Orkla FK-saken

BLINK_ORKLA_FARBU_1.jpg

OIFs hovedstyre gir ikke medlemmene noe råd om å si ja eller nei til Orkla FK på det ekstraordinære årsmøtet neste torsdag. Hovedstyret legger fram tre muligheter som det skal stemmes over uten anbefaling: 1. Avslutte samarbeidet med Orkla. 2. Fortsette som i dag. 3. Overføre all ellever-fotball (ungdomsfotballen) fra OIF til Orkla FK.

Dette ble klart på møtet i hovedstyret onsdag kveld. Årsmøtedokumentene er nå lagt ut på OIFs hjemmeside

Sagaen om OFK, OIF og OIL har pågått i mange år. Det foreløpig siste møtet fant sted 14.september. Da ønsket moderklubbene faktaopplysninger om økonomi og organisatoriske forhold i Orkla FK for å få et best mulig beslutningsgrunnlag.

I saksdokumentene heter det nokså lakonisk at "dette lyktes ikke i særlig grad."

Ryktene svirrer rundt økonomien i Orkla FK uten at klubbens styre gir medlemmer eller moderklubber robust informasjon.

OIFs hovedstyre har tidligere vedtatt å overføre ellever-fotballen til Orkla FK. Betingelsen er at OFK kan dokumentere at den har en organisasjon og en økonomi som er rustet til å ta ansvaret.

Orkdal ILs hovedstyre sier at det ønsker å overlate OILs ungdomsfotball til OFK uten å stille tilsvarende krav.

I begge klubber blir det medlemmene som nå skal avgjøre.

 

 

Publisert 22.09.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Vanskelig å møte seg selv i døra! 23.09.2010 16:52
Slik leser jeg denne mangelen på råd, ettersom OIL tidligere har vært den som lojalt har gått for samarbeid. OIL derimot avviste dette i fjor, men ser ikke ut til å ha sjenanse i forhold til eget årsmøtevedtak. Der i gården gambler man nå på å få i både pose og sekk, men KAN ende opp med Svarteper, dersom ryktene om Orkla-økonomien er bare halveis sanne, kommer det i tillegg skjeletter ramlende ut av skapene, som i en viss sak oppe i media i disse dager, kan det bety spikern i kista på Fannremsmoen også, alt tatt i betraktning der oppe, Stadion og Knyken og allerede overbelastet økonomi. Her spilles det poker og her gambles det villere enn i Las Vegas, det skal bli moro å se, den "eksklusive avtalen med Elkem" trenger ikke være verdt papiret den er skrevet på, dersom folk ikke besinner seg nå og begynner å oppføre seg som --- folk! ErikP

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse