Besøkstall

62 398 denne måneden

13 564 347 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Moter er på moten: Bli med på Røåsen Opp

DSC_0116_1.JPG

Motbakker har blitt en motesak. Ingen løpsform vokser fortere, og lørdag er det klart for det eneste motbakkeløpet i Orkdal. Da kan både mosjonister og racere gå løs på 3,5 km i Røåsen Opp. Ikke ukjente Eldar Rønning er påmeldt. Start er på Bårdshaug stasjon, og mål ved trimkassen på Røåsen. Detaljer finner du her.

Evjensgrenda Vel og OIFs skiavdeling arrangerer Røåsen Opp. Første forsøk var i fjor da et ufyselig regnvær førte til at bare 40 deltok. I år håper arrangørene på godt over hundre løpere.

Motbakkeløp har blitt et virkelig motefenomen de siste årene. Løp dukker opp over alt. Inspirasjonskilder er særlig det korte, men tradisjonsrike Stoltzekleiven Opp i Bergen - og Skåla Opp i Stryn.

Skåla opp måler mer enn 1800 høydemeter og har en gjennomsnittlig stigning på over 20 prosent.

Røåsen Opp er et mer humant og familievennlig løp, men det gir absolutt anledning til å kjenne på melkesyra. For de som ikke orker å delta, kan det være artig nok å rusle opp til toppen for å se på innspurten.

Til slutt et bilde fra premieutdelinga i fjor. Da var løpet litt kortere.

123_1.JPG

 

Publisert 13.09.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse