Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF "Årets arrangør": Håndballfest for 500 i Orklahallen

prixcup2_1.jpg

OIFs Coop Prix Cup satte ny rekord med nesten 500 deltakere i helga. Turneringa omfatter jente- og guttespillere i aldersklassene fra 10 og opp til 18 år.  På bildet ser du 12-årslaget til Orkanger IF rett etter seier mot Skaun i kvartfinalen. Fra venstre: Thea Mari Bøe Lindseth, Emilie Halstensen, Malin S. Nilsen, Emilie L. Hansen, Rikke Svinsås, Synne Togstad, Vanessa Jarovic og Elisabeth Vollum.


Cupen har etter hvert blitt en tradisjonsrik begivenhet. Det var et yrende liv i Orklahallen både lørdag og søndag. Ca 2000 personer har vært innom hallen.

Arrangementet er kjempestort, men håndballavdelinga har bygd opp et velsmurt, teknisk apparat med mye erfaring. OIF stilte med ca. 50 personer for å avvikle kamper for hele 37 deltakende lag og altså nesten 500 spillere - og sørge for overnatting og måltider til langveisfarende.

OIF håndball fikk lørdag Håndballforbundets pris som beste arrangør i sone Sør-Trøndelag.

I juryens begrunnelse heter det blant annet at man alltid føler seg velkommen når man kommer til Orkanger. "Klubben har et bredt mangfold av arrangementer i sin portefølje, og i løpet av siste sesong hadde man besøk av hele spektret av spillere, fra nybegynnende tll verdensmestere".
 
Styreleder i OIF Håndball Øyvind Togstad synes det er stas å få prisen: "Takket være en veldig god dugnadsånd klarer OIF å løse tildelte arrangementer på en meget god måte. Det legges ned et utrolig antall timer av frivillige i løpet av en sesong. Å få tildelt store arrangementer får også positive ringvirkninger for Orkdal kommune og næringslivet i kommunen, bl.a gjennom eksponering direkte på TV".

Sportslig gikk det også fint for OIF i helgas cup. 12-årslaget du ser bilde av på toppen ble nummer tre. Jenter 18 år fra OIF vant sin klasse i knallhard konkurranse med ambisiøse Meldal. OIFs jenter 16 år kom på tredjeplass.

Flere detaljer på OIFs hjemmeside.

prixcup1.jpg 

 

Publisert 05.09.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse