Besøkstall

183 398 denne måneden

16 950 002 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Elling Berg

Elling.jpgJaha, fredag igjen da!
Varmt for tia gett! Vel vel, nok om været. I dag har vi med oss en ekte musiker igjen i spalten vår!
Fra det glimrende Orkanger-bandet The Maladronia Institute, Elling Berg!

Ka e favorittplata di "of all times" Elling?


Nine Inch Nails – The Fragile. Har mange favoritter, men kanskje den plata som gjorde mest inntrykk den gangen jeg hørte den og som jeg fortsatt kan høre om og om igjen uten å finne låter jeg går lei av. Har blitt kritisert for ikke å være redigert nok (dobbelcd-album), men denne plata kunne godt ha inneholdt en cd til for min del. Jeg har kjøpt dette albumet tre ganger. Ble liggende i bilen, platene ble oppripa og pappcoveret gikk etterhvert i oppløsning. Eksemplaret jeg har i dag er heller ikke i særlig god forfatning.

Ka e det som e så enormt med akkurat den plata?

Den inneholder alt Trent Reznor har å by på, fra rolige ambientlåter til ballharde riff supplert med massiv synth. Og som nevnt tidligere er det nok av låter å bli glad i.
9_inch.jpg
Utgivelsesår?

1999. Rumor has it det kommer en re-issue i løpet av 2010...

E det en spesiell låt som peke sæ ut?

Vanskelig å velge en favoritt. Spørs på dagsformen.

Ellers da, ka høre du på for tia?

Av mer kjente artister så går det for tiden i bla. Mesuggah, Imogen Heap, den nye Deftonesplata, Shining mm. Supplerer med mye rart av småband på myspace.

Ka e den desidert verste låta du veit om?

Rune Rudberg med "ut mot havet" må gjøre det ganske bra i denne kategorien. Ellers har vi et youtubesøketips i "Brokencyde – Freaxxx" som kan beskrives som voldtekt av musikk. Men her føler jeg jeg kunne skrevet en doktoravhandling så vi stopper der.

Eventuelt (det værra sæ musikk eller nå anna for den del):

Eventuelt...? Anyways, The Maladronia Institute kommer med plate i løpet av sommeren (om ikke flere ting går til hælvete enn det som allerede har gjort det).  Arbeidstittelen er Somewhere Else og er en promo/minicd. Blir veldig bra (inhabil?). Sjekk ut teaser på www.myspace.com/themaladroniainstitute.

Takketakk Elling!

PPP
 

Publisert 13.08.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse