Besøkstall

50 262 denne måneden

13 030 945 i år

Annonse

Annonse

Annonse

3T tar i bruk Gammelosen: Gratis trening

osen6_1.jpg

Nå vil 3T Orkanger utnytte den strålende beliggenheten rett ved Gammelosen. Fra onsdag tilbyr sentret gratis trim og trening på graset ved stranda i sørenden (bildet). Gratistreninga skal tilpasses alle - uansett fysisk form og alder. - Hvis mange kommer de første onsdagene fortsetter tilbudet, sier Stig Rune Oddli, som er ny daglig leder på 3T.

Første gratistrim blir onsdag 18.august fra klokka 19.00 til 20.00. Tanken er å prøve til samme tid tre-fire onsdager. Programmet blir variert. Flere innslag er hentet fra det faste repertoaret til 3T.

Dermed har du sjansen til å trene sammen med andre, i frisk luft, under profesjonell ledelse - og uten at det koster noe. Det eneste du trenger å tenke på er å ta på et par lette, gode sko.

- Opplegget blir enkelt. Poenget er at det skal passe for alle. Vi ønsker å få folk ut, sier Oddli.

Mange bruker allerede Gammelosen til uorganisert trim. Pensjonister har også lagt opp faste turer rundt vannspeilet. Orkdal kommune har folkehelse som en av fire søyler i kommuneplanen. Gammelosen er en resept på god folkehelse.

- Ta med naboen og kom! oppfordrer Stig Rune Oddli.

Gammelosen_sommer_2007_s__r_2_1_1.jpg

 

Publisert 12.08.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Anja 23.08.2010 20:41
Var med den første onsdagen. Kjempemorsomt. Håper det kommer like mange fremover. Kanskje 3T kan fortsette med gratis trening ved Vannspeilet hele året? Utfordringen er herved sendt:-)

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse