Besøkstall

62 398 denne måneden

13 564 347 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger: Torgdag med thai-mote lørdag

torgdag2_1_1.jpgFørstkommende lørdag er det klart for årets tredje torgdag på Orkanger. Blant annet vil du finne et eksotisk innslag med mat, klær og vesker fra Thailand. Det er gratis å selge varer på torget. Hvis du vil delta som selger; ring Gro Rostad på 950 53 847 eller send en mail til gro.rostad@gmail.com. Bildet til høyre har Cream Wåtland på Orkanger tatt. Det viser noen av produktene fra Asia som kommer for salg på torget. Torgdagen varer fra 11.00 til 14.00 lørdag.

 

John Olav Wåtland har inntatt rollen som PR-konsulent for det kommende thai-markedet. Han titulerer seg nå som mentor, medierådgiver og deltidsagronom. Wåtland kan fortelle følgende:

Det blir salg av thai-mat, drikke, klær og  vesker. Spesielt buksene er hotte i gammel thai-stil som har fått sin renessanse gjennom modernisert design. De er siste mote i Bangkok, og du finner dem først på Orkanger. Slike moteplagg kommer ofte til vesten etter ei stund.

Modell på bildet er for øvrig Anne Signe fra Løkken.

På Orkanger-dagene gjorde et partytelt med råbillig mat fra Asia stor suksess.

De to torgdagene så langt har også vært vellykket med godt vær og bra med folk. Det er Sentrumsforeninga som er arrangør. Nedenfor et bilde fra moteshowet i juni.

Torg94.jpg

 

Publisert 02.08.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse