Besøkstall

153 939 denne måneden

12 304 499 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Frode Slupphaug

P.P.P.E.S.S.
Pållas PlatePrat Eksklusiv Storås Spesial!

PPP is back!!
”Også på en onsdag da”, tenke du!
-Ja, vi ønske å sætt litt pris på ka dæm får te oppå der, og dediserer herved dagens PPP te årets festival!

Vi ska oppi Fannremen faktisk. PPP har mange trofaste lesera og bare gode venner oppi der 
Slupphaug.jpg
Først ut etter ferien har vi han Frode Slupphaug. Meeget dyktig musiker kjent for prisvinnende gammeldans med orkesteret Over Stok og Steen. I det siste kjent for heller tvilsomme pop-rytma med Ole Ingvars (neida dæm e råflenk!).

Sistnevnte spælle på Storås fredag. Det gjør også våre venner i BÄNZIN, så møt opp folkens!1.    Ka e favorittplata di "of all times Frode?
 
Hmmm, veldig vanskelig å svare på. Jeg har sikkert flere, men hvis jeg må trekke frem èn, så tror jeg det blir Tambu-albumet til TOTO.

2.    Ka e det som e så enormt med akkurat den plata?

TOTO e et band som, etter min mening, genererer toner fra flere typer instrument sammen til et ekstremt klangfyllt og genialt musikkstykke – populært kalt sanger….!  Tambu-plata inneholder 90 % av slike sanger, og det synes jeg er imponerende bra. Som musiker selv, synes jeg denne er veldig interessant plate å høre på!
tambu_cover_1.jpg
3.    Utgivelsesår?

Oi…., 1995 kanskje…..???

4.    E det en spesiell låt som peke sæ ut?

Hvis du tenker på den plata jeg referer til ovenfor, så er det ingen spesielle. Alle er geniale (…, eller 90 % som jeg skrev). Hvis vi går over på èn spesiell låt som TOTO står bak, er Georgy Porgy facinerende, synes jeg.

Holder vi oss i Norge, og norsk musikk, så er låten ”Dagane” av Odd Nordstoga èn av favorittene. Odd Nordstoga har fått både gode og mindre gode kritikker for det han har gjort de siste 5 – 6 åra. Men makan til norsk komponist skal du lete lenge etter. De som ikke har hørt låten (Dagane), bør sette seg ned å høre den, gjerne flere ganger. – Da skjønner dere hvorfor jeg trekker fram akkurat denne sangen……

5.    Ellers da, ka høre du på for tia?

Egentlig veldig lite. I den ene biln, står Dance With A Stranger – Greatest Hits, og i den andre står DonkeyBoy. Veldig bra begge deler, men barna bestemmer mest hva som blir spilt, i bilen i alle fall….

6.    Ka e den desidert verste låta du veit om?

FJELLRYPA tå Sie Gubba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7.    Eventuelt (det værra sæ musikk eller nå anna for den del):

E veldig klar for Storåsfestival snart. Ska sjøl spæll der på Loqal-scenen, så de bli stas vil æ tru. Satse på at de fleste innbyggere i Orkdal og omegn kjenne sin besøkelsestid, og deltar på denne festivalen i år. Satse på at vi snakkes på Storås!!!

                    

Takk ska du ha Frode! Vi snakkes på Storås!


PPP
 

 

Publisert 28.07.2010


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse